Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile konulevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının yanı sıra son tabaka farklı hediye skalasına sahiptir.

Dairesel tasavvur, kıç izini en aza indirirken randımanlı dikey harekete izin verir ve bu da onu hem hane hem bile ticari binalar sinein pratik bir intihap haline getirir.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir kanatının münhal olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son basamak nazik bir öneme sahiptir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek için ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına neden olan cazibe dürüstışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; huzur adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dünyaa tamam oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet sinein yeğleme edilir.

Yangın Kapısı üs amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kanatı dizi otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı kabil.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin olağandan uyma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin yapılması Yangın kapısı istanbul gerekmelidir. Damarı bozuk taktirde yangınlar çok okkalı insanoğlunun yaşama ve dünyalık yitirilmesine da reçete harisabilir.

Report this wiki page